У нашому полку прибуло!
Ми раді представити Вашій увазі бренд «Seiko» в нашій мережі Zifferblatt.
Seiko Holdings Corporation, більш широко відома як Seiko - японська компанія з виробництва годинникової продукції, ювелірних виробів, прецизійних інструментів та точної механіки.
Компанія заснована в 1881 році, коли Хатторі Кинтаро відкрив магазин з продажу годинників і ювелірних виробів під назвою «K. Hattori »в токійському районі Гіндза.
11 років по тому, в 1892 році, він почав виробляти годинник під назвою «Seikosha», що в перекладі з японської означає «Будинок вишуканого майстерності». Згідно з офіційною історії компанії під назвою «Подорож у часі: Пам'ятна історія Seiko» (2003 рік), японське слово «сейко» означає «вишуканість», «Хвилина» або «удача».
Перший годинник, випущені під брендом Seiko, з'явилися в продажу в 1924 році. У 1969 році Seiko представила годинник Astron, перші кварцові годинники. Коли вони були представлені, їх вартість дорівнювала вартості середнього за розміром автомобіля. Пізніше Seiko пішла далі і представила перший кварцовий хронограф.
З моменту свого створення в 1960 році Grand Seiko домігся найвищого рівня точності, краси і легкості читання завдяки постійним інноваціям, які стали втіленням сучасних основ годинникової справи.
У 1985 році Seiko і Orient Watches організували спільне підприємство.
Seiko найбільш широко відома виробництвом наручних годинників, всі частини яких колись проводилися компанією повністю на власному виробництві. Сюди відносяться не тільки зубчасті колеса, мотори, стрілки, кварцові генератори, батарейки, чутливі елементи, ЖК-екрани, але також і другорядні елементи такі як масла для змащення і світяться склади, що наносяться на стрілки і циферблати. Зараз годинникові механізми (калібри) виробляються на фабриках в Сідзукуїсі (префектура Івате) (SII Morioka Seiko Instruments), Нінохе (SII Ninohe Tokei Kogyo), сіодзірі (Seiko Epson) і в підрозділах компанії в Китаї, Малайзії та Сінгапурі. Повністю самостійне виробництво і збірка все ще практикуються для моделей, що поставляються на внутрішній японський ринок.

Перейти на сторінку бренду Seiko