Festina представляє колекцію розумних годинників Chrono Bike Connected.

Зберігаючи естетику ранніх моделей Chrono Bike, з чималим корпусом і спортивним дизайном, підключені додатки пропонують ряд інтелектуальних функцій, що дозволяють уникнути надмірної залежності від смартфона як під час тренувань, так і в повсякденному житті.

Однією з вагомих переваг нових моделей є можливість налаштовувати з мобільного телефону повідомлення, використовуючи при цьому спеціальний додаток. Тепер замість того, щоб постійно турбуватися про всі повідомлення без винятку, годинник буде повідомляти Вам виключно про найважливіші.

Крім того, ви можете фільтрувати повідомлення, дзвінки і сповіщення через ваші улюблені соціальні мережі. Використання цього нового технологічного рішення відбувається миттєво: при натисканні на заводну головку, стрілки годинника автоматично показують дату і час у другому часовому поясі.
Крім того, за допомогою кнопок ви можете управляти музикою на своєму смартфоні, робити фотографії, зберігати своє географічне положення і визначати місцезнаходження свого мобільного телефону, а також включати світло в кімнаті або відкривати ворота при в'їзді в будинок.

Чотири вишукані дизайни поєднують в собі чорну або синю нержавіючу сталь з IP-покриттям і елементи кольору жовтого або рожевого золота. Крім того, безель що обертається і люмінесцентні індекси роблять цей годинник ідеальними для повсякденного використання. Додатковий каучуковий ремінець з камуфляжним малюнком є ​​стильною деталлю, яка робить цю колекцію ще більш бажаною.

Функції