Tissot PR 100 Quartz 34mm T150.210.11.116.00

T1502101111600
Tissot PR 100 Quartz 34mm T150.210.11.116.00
19 790 
Є в наявності
+1 979  бонусних ₴ на рахунок у разі купівлі
6
Monobank 10
Paylater 10
Доставка
Відправлення:завтра
Отримання:
Нова пошта Нова пошта
18.03.2025
Безкоштовна доставка

Опис

Швейцарський годинник Tissot PR 100 Quartz 34mm T150.210.11.116.00 – це вишуканий годинник, який поєднує в собі елегантний дизайн, високу точність і надійність. Модель належить до популярної серії PR 100, відомої своїм класичним стилем і бездоганною якістю. Виготовлений з нержавіючої сталі, що забезпечує довговічність і стійкість до корозії. Діаметр корпусу 34 мм, що робить годинник компактними і зручними на жіночому зап'ясті. Циферблат перламутрового кольору, з вишуканими індексами і стрілками, інкрустований діамантами. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі, що забезпечує довговічність і стійкість до корозії. Діаметр корпусу 34 мм, що робить годинник компактними і зручними на жіночому зап'ясті. Точний кварцовий механізм гарантує високу точність ходу годинника. Сапфірове скло стійке до подряпин і забезпечує ідеальну видимість циферблату. Сталевий браслет, підібраний в тон циферблату і корпусу. Годинник Tissot PR 100 34mm – це втілення стилю та елегантності. Класичний дизайн, вишукані матеріали і акуратне виконання роблять цей годинник універсальним аксесуаром, який підійде до будь-якого стилю одягу.

Характеристики

• Діаметр 34.00
  • Товщина 8.25
  • Довжина 34.00
  • Механізм Кварцовий
  • Водонепроникність Водостійкий до тиску 10 бар (100 м / 330 футів)
  • Пряжка ремінця Змінний браслет зі швидким зніманням, застібка-метелик із кнопками
Колеція T-Classic
Модельний ряд TISSOT PR 100
Калібр механізму F05.115
Стать Чоловічі, Жіночі
Довжина корпусу (мм) 34.00
Ширина корпусу (мм) 34.00
Товщина корпусу (мм) 8.25
Вушки 16.00
Тип механізму Кварцовий
Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
Колір корпусу Сірий
Колір циферблату Перламутровий
Скло Сапфірове
Функції EOL, Дата
Матеріал ремінця/браслету Нержавіюча сталь
Колір ремінця/браслету Сірий
Пряжка Змінний браслет зі швидким зніманням, застібка-метелик із кнопками
Водонепроникність Водостійкий до тиску 10 бар (100 м / 330 футів)
Вага (г) 90

Відгуки Tissot PR 100 Quartz 34mm T150.210.11.116.00

5
5 Відгуків
Відгук
Дуже стильний і якісний годинник! Легкий, зручний, а виглядає набагато дорожче своєї ціни. Перламутровий циферблат додає витонченості, а міцний браслет практичності. Ношу з задоволенням. Рекомендую!
Відгук
Я вперше купила годинник з перламутром в середині та ще й діамантами . Стильний і ніжний.
Відгук
Обираючи годинник звертала увагу на пруктичність і водночас красу. Я ціную якість і точність, тому механізм кварцового типу дає мені відчуття надійності. Це ідеальний аксесуар для інтелігентної жінки, яка любить поєднувати стиль з функціональністю. Цей годинник став для мене не просто аксесуаром, а справжнім символом елегантності та витонченого смаку. Одягаю його кожного дня і насолоджуюсь.
Відгук
PR 100 - відмінно гармонує з різним вбранням, додає солідності та краси. Годинник - це не просто корисне придбання, що дає змогу завжди точно знати, скільки часу. Це ще й вишуканий аксесуар. Навіть на досить тонкому зап'ясті годинник не має громіздкого вигляду.
Годинник має чудовий вигляд на руці як соло, так і чудово поєднується з прикрасами. Хочу сказати, що інтернет-магазин Циферблат дуже мене порадував. Так що тепер я - щасливчик і з годинником на руках!)

Відгук
Отримала цю красу в подарунок до ДР. Виглядають супер. Начебто і годинник, начебто і прикраса. Маленькі, але все ж таки діаманти. Ремінець укоротили в магазині. Хороший сервіс