Tissot Le Locle Automatic Lady (29.00) T006.207.11.096.00

T0062071109600
Tissot Le Locle Automatic Lady (29.00) T006.207.11.096.00
44 020 
Є в наявності
+4 402  бонусних ₴ на рахунок у разі купівлі
PrivatBank 6
Monobank 10
Paylater 10
Abank 10
Pumb 10
Доставка
Відправлення:завтра
Отримання:
Нова пошта Нова пошта
07.12.2025
Безкоштовна доставка

Опис

Годинник Tissot Le Locle Automatic Lady – це витончений жіночий годинник, який поєднує в собі класичний дизайн та швейцарську якість. Він приваблює своїм ніжним виглядом та надійним механізмом. Витончений корпус діаметром 29 мм виготовлений з нержавіючої сталі, що забезпечує міцність та довговічність. Зелений циферблат з діамантами додає годиннику особливої елегантності. Автоматичний механізм забезпечує точний хід та до 48 годин. Сапфірове скло стійке до подряпин та забезпечує чіткий огляд циферблату. Сірий сталевий браслет додає годиннику вишуканості та комфорту при носінні. Годинник виготовлений у Швейцарії з використанням високоякісних матеріалів та технологій. Класичний дизайн, який підійде до будь-якого стилю одягу. Швейцарський жіночий годинник Tissot Le Locle Automatic Lady ідеально підійде для жінок, які цінують класичний стиль та якість. Він стане прекрасним доповненням до будь-якого образу, як повсякденного, так і святкового.

Характеристики

• Діаметр 29.00
  • Товщина 8.95
  • Довжина 29.00
  • Механізм Автопідзаводом
  • Водонепроникність Водостійкий до тиску 3 бар (30 м / 100 футів
  • Пряжка ремінця Застібка-метелик із кнопками
Колеція T-Classic
Модельний ряд TISSOT LE LOCLE
Калібр механізму POWERMATIC 48.111
Стать Жіночі
Довжина корпусу (мм) 29.00
Ширина корпусу (мм) 29.00
Товщина корпусу (мм) 8.95
Вушки 14.00
Тип механізму Автопідзаводом
Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
Колір корпусу Сірий
Колір циферблату Зелений
Інкрустація діамантами 12 діамантів, 0.04 ct
Скло Сапфірове
Функції Дата
Матеріал ремінця/браслету Нержавіюча сталь
Колір ремінця/браслету Сірий
Пряжка Застібка-метелик із кнопками
Водонепроникність Водостійкий до тиску 3 бар (30 м / 100 футів

Товари колекції T-Classic TISSOT LE LOCLE

Відгуки Tissot Le Locle Automatic Lady (29.00) T006.207.11.096.00

5
6 Відгуків
Відгук
Я завжди мріяла про швейцарський годинник, але отримати його мені пощастило тільки до 30-ти річчя (подарунок батьків). Чому мріяла саме про них? Та я думаю, ні для кого не секрет, що швейцарський годинник - це еталон смаку. Це статус. Це якість. Це ознака стилю. Володіти таким годинником - шалено приємно. Для мене годинник - не просто модний аксесуар, це впевненість у собі. Спасибі магазину Циферблат, я знаю, менеджер дуже допоміг батькам у виборі подарунка для мене! Я в захваті, потрапляння 100%))
Відгук
Люблю годинники з камінцями у поєднанні з таким насиченим кольором, а автоматичний механізм лише додає шарму та цінності такому годиннику. Тепер не можу без нього ходити, відчуваю себе неповноцінною, коли ходжу без нього.
Відгук
Смарагдовий колір викликає у мене дуже фантастичні емоції, виглядає надзвичайно вишукано, аристократично та просто гарно, ношу вже їх довгий період, і досі не можу нарадуватися. В приладу до того замість міток діаманти, що лише посилює квінтесенцію краси. Це моя не перша покупка в цьому магазині, десь втретє є клієнткою і можу сказати, що у мене лише найкращі враження від сервісу та підходу до людей.
Відгук
Як тільки побачила цю новинку, одразу зрозуміла - моє! Неймовірно гарний колір циферблату. Задоволена якістю цього годинника!
Відгук
Час зупиняється, коли я дивлюся на них! Частинка мене, без якої я вже не можу жити! Неймовірний годинник, моє кохання з першого погляду! Загалом - завершальний акцент для будь-якого образу)
Відгук
Обожнюю серію le locle, але не купувала, бо чекала якийсь інший колір, нарешті дочекалася. Такий смарагдовий це саме те, що мені потрібно! Сервісом і швидкістю доставки задоволена!