Tissot Chemin Des Tourelles Powermatic 80 42 mm T139.407.22.038.00

T1394072203800
Tissot Chemin Des Tourelles Powermatic 80 42 mm T139.407.22.038.00
45 250 
Під замовлення
+4 525  бонусних ₴ на рахунок у разі купівлі
6
Monobank 10
Paylater 10
Доставка
Відправлення:завтра
Отримання:
Нова пошта Нова пошта
29.03.2025
Безкоштовна доставка

Опис

Чоловічий годинник Tissot Chemin Des Tourelles Powermatic 80 42mm T139.407.22.038.00 - це годинник, який поєднує в собі класичний дизайн і сучасні технології. Ця модель стане чудовим вибором для чоловіка, що цінує стиль, точність та надійність. 42-міліметровий корпус із нержавіючої сталі з PVD-покриттям кольору рожевого золота. Класична кругла форма корпусу надає годиннику елегантного і витонченого вигляду. Сріблястий циферблат з римськими цифрами, індексами та стрілками. Гільошований візерунок у центрі додає глибини та текстури. Віконце дати розташоване на позначці "6 годин", що зберігає симетрію циферблата. Сапфірове скло захищає циферблат від подряпин і забезпечує відмінну читаність навіть при яскравому освітленні. Браслет із нержавіючої сталі містить деталі з PVD-покриттям кольору рожевого золота, що гармонійно поєднується з корпусом. Автоматичний механізм Powermatic 80 – це надійний та точний швейцарський механізм із запасом ходу до 80 годин. Це означає, що годинник може працювати до трьох днів без заводу. Швейцарський годинник Tissot Chemin Des Tourelles Powermatic 80 42mm T139.407.22.038.00 – ідеальний вибір для чоловіка, який цінує класичний стиль, високу якість та надійність.

Характеристики

• Діаметр 42.00
  • Товщина 11.27
  • Довжина 42.00
  • Механізм Автопідзаводом
  • Водонепроникність Водостійкий до тиску 5 бар (50 м / 165 футів)
  • Пряжка ремінця Змінний браслет зі швидким зніманням, застібка-метелик із кнопками
Колеція T-Classic
Модельний ряд TISSOT CHEMIN DES TOURELLES
Калібр механізму POWERMATIC 80.111
Стать Чоловічі
Довжина корпусу (мм) 42.00
Ширина корпусу (мм) 42.00
Товщина корпусу (мм) 11.27
Вушки 22.00
Тип механізму Автопідзаводом
Матеріал корпусу Корпус з нержавіючої сталі з PVD покриттям кольору рожевого золота
Колір циферблату Сріблястий
Скло Сапфірове
Функції Дата
Матеріал ремінця/браслету Нержавіюча сталь
Колір ремінця/браслету Сірий/Рожевий
Пряжка Змінний браслет зі швидким зніманням, застібка-метелик із кнопками
Водонепроникність Водостійкий до тиску 5 бар (50 м / 165 футів)
Вага (г) 138

Відгуки Tissot Chemin Des Tourelles Powermatic 80 42 mm T139.407.22.038.00

5
2 Відгука
Відгук
Tissot — це справжня знахідка для справжній цінителей швейцарських годинників не за всі гроші світу! Я і сам такий, не можу жити без розкішного швейцарського годинника, але не готовий віддавати тисячі долларів за них, тому тіссо це саме той бренд, який продає золото за ціною срібла. Дуже подобається мені ця модель, витончена, тонка, класична, універсальна, механічна, просто чудово прикрашає образ людини. Якістю товару задоволений на всі 100%. В цьому магазині найкращі знання консультантів щодо цього бренду, бо як вони мені і сказали, що є офіційним і прямим дистриб’ютором Tissot в Україні. І дійсно, сайт найзручніший з поміж усіх, що я бачив, найкращий вибір і сервіс. Скільки разів не звертався, завжди залишався лише з найприємнішими враженнями.
Відгук
Неймовірно радий, що встиг купити саме цю модель для себе, зайшов чисто ради цікавості подивитися на них ще раз на сайті, як бачу, що тепер вони тільки під замовлення. Це неначе сигнал, що необхідно завжди купувати те, що дуже запало в душу, бо вже потім може бути пізно. Покупкою задоволений на всі 100%, більше того, годинник перевищив усі мої сподівання. Стильний, яскравий, механічний, якісний, просто ідеальний атрибут для ділового образу. Тіссо вміє вражати і продавати золото по ціні срібла. Також дуже вдячний за рівень сервісу, оператори ставляться з величезною повагою та особливим підходом, щоб задовольнити потреби клієнта. По суті завдяки ним я і знайшов те, що шукав. Величезне дякую!