Вхід
Авторизуйтесь для отримання розширених можливостей
Каталог
Tissot PR 100 Sport Chic Chronograph T101.917.11.046.00
T1019171104600
30 260
₴
Є в наявності
+3 026
₴
бонусних ₴ на рахунок у разі купівлі
6
10
10
Доставка
Відправлення:завтра
Отримання:
Нова пошта
03.01.2025
Безкоштовна доставка
Ремінці
Опис
Годинник Tissot PR 100 Sport Chic Chronograph T101.917.11.046.00 з колекції T-CLASSIC — вишукана класична модель, яка доречна в будь-якій ситуації, а наявність діамантів на циферблаті перетворює їх на суто жіночий аксесуар.
Дизайн жіночого годинника Tissot відрізняється особливою елегантністю та красивою естетикою. Ця модель оснащена функціями дати і хронографа. Синій колір циферблата гармонує з холодним блиском нержавіючої сталі. Корпус годинника Tissot містить швейцарський кварцовий механізм і закріплений сріблястим металевим браслетом з розкладною застібкою.
Ця модель має високий рівень водонепроникності — до 10 бар, а циферблат оснащений сапфіровим склом, що запобігає появі подряпин.
На жіночий годинник Tissot надається 2-х річна міжнародна гарантія.
Характеристики
- Діаметр 38.00
- Товщина 10.50
- Довжина 38.00
- Механізм Кварцовий
- Водонепроникність Водонепроникність до 10 бар (100 м/ 330 футів)
- Пряжка ремінця Відкидна застібка з кнопками
Колеція | T-Classic |
---|---|
Модельний ряд | TISSOT PR 100 |
Калібр механізму | ETA G15.212 |
Довжина корпусу (мм) | 38.00 |
Ширина корпусу (мм) | 38.00 |
Товщина корпусу (мм) | 10.50 |
Вушки | 19.00 |
Пряжка | Відкидна застібка з кнопками |
Водонепроникність | Водонепроникність до 10 бар (100 м/ 330 футів) |
Вага (г) | 139 |
Товари колекції T-Classic TISSOT PR 100
Відгуки Tissot PR 100 Sport Chic Chronograph T101.917.11.046.00
5
11 Відгуків
написати відгук
Будь-ласка увійдіть свій акаунт для того щоб залишити відгук про товар.
Відгук
Ганна
21.11.2024
Побачила цей годинник в інстаграм і просто не змогла його забути. Масивний корпус, глибокий насичений синій колір, оздоблення діамантами - саме те,що я хотіла бачити на своїй руці! Яка я була щаслива коли знайшла його у Вінниці. Придбала ,відразу підігнали під мою руку. Дуже приємне облуговування і великий асортимент годинників на будь-який смак!
Відгук
Каріна
30.03.2023
Як же давно я мріяла за цей годинник. І ось нарешті я його собі придбала. З цими діамантами та темно синім циферблатом годинник виглядає таким дорогим та вишуканим. А швейцарська якість Tissot приголомшить кожного. Я щаслива)
Відгук
Елина
27.02.2023
Эти часы - это то что я очень долго искала. Этот изумительный синий циферблат вместе с бриллиантами сыграли свою роль. Эти часы подходят под любой образ, а так же и в бассейн, ведь в них можна плавать. Часто получаю комплименты на счёт этих часов, всем рекомендую!
Відгук
Алла
29.12.2022
Не сдержалась и купила такие же часы как у моей подруги, только у неё светлый циферблат, а себе я взяла с синим. Ну хоть как-то отличатся))) Ну уж очень они крутые. Ну и конечно же в часах есть то, что привлечёт каждую девушку, конечно же бриллианты)))
Відгук
Алина
07.05.2021
Отличные часы и конечно -же они женские ????. На мне длинноволосой, загорелой блондинке смотрятся очень круто. Своей легкой брутальностью подчёркивают женскую нежность. Рекомендую.Мужа попросила одеть, выглядят очень женственно, несмотря на то, что у них спорт дизайн. Обслуживание отличное начиная от приёма заказа заканчивая магазином. Спасибо большое.
Відгук
Юлия
13.02.2021
Несмотря на то, что все предыдущие отзывы оставили мужчины, мне кажется, что часы все же женские (как и позиционирует, собственно, производитель). Но это дело вкуса, может мужчин и не смущают бриллианты :) На женской руке они так же смотрятся очень дорого, красиво, лучше, чем на фото. Единственный минус - быстро появляются микротрещины на застежке (где выбит инициал компании), но это если оооочень придираться и сильно присмотреться. Я очень довольна покупкой.
Відгук
Элен
21.11.2020
Это женские часы!
Читайте описание
Читайте описание
Відгук
Валерий
28.07.2020
Цвет очень крутой, в живую выглядят намного лучше.
Відгук
Мирослав
28.07.2020
Справжній чоловічий годинник, нічого зайвого, якісний та відносно недорогий як на швейцарію. Окремо купив ще чорний ремінь, консультант гарно підібрав варіант. Приємно здивований обслуговуванням)
Відгук
Ренат
27.07.2020
Замечательный дизайн часов идеально подчеркивает статус владельца. На руке сидят отлично. Чувствуется, что на руке настоящие часы. а не игрушка. Покупкой доволен на все 100
Відгук
Анатолий
27.07.2020
Большие удобные часы. То что надо для настоящего мужчины. На руке сидят хорошо. Не царапаются, очень износостойкие. Доволен покупкой
Розстрочка на товар
Tissot PR 100 Sport Chic Chronograph T101.917.11.046.00
30 260
₴
Бонусний рахунок
При купівлі в інтернет-магазині ZIFFERBLATT.UA або в одному з фірмових магазинів мережі ЦИФЕРБЛАТ, повідомте консультанту свій номер телефону та отримайте 10% від вартості покупки у вигляді балів на Ваш бонусний рахунок.
Нарахування балів відбувається на 15 день після купівлі товару.
*** *1 бал = 1 гривня.
**термін дії бонусів обмежений і становить 12 місяців.
*** в разі надання знижки, при продажу подарункових сертифікатів, при оплаті частини вартості подарунковими сертифікатами, при покупці в кредит - бонуси на покупку не нараховуються.