Історія знаменитого годиннокого бренду Wenger починалася зовсім не з годинників. Більш того, компанія декілька разів змінювала назву і сферу діяльності.
А почалося все в 1893 році з першого невеликого виробництва ножів, яке носило ім'я свого засновника Paul Boéchat & Cie. У той час уряд Швейцарії працював над вдосконаленням військового екіпірування, тому вирішило озброїти кожного солдата багатофункціональним армійським ножем. Замовлення отримала і молода компанія, що стало величезним поштовхом для її успішного розвитку. Варто сказати, що ножі Wenger досі вважаються кращими в світі.
Через три роки компанія викупила фабрику з виробництва столових приборів. Директором був призначений Тео Венгер, який в 1900 році викупив компанію і назвав її своїм ім'ям.
Компанія розширює свій асортимент, займається виробництвом кухонних ножів і іншого приладдя. А в 1986 році після пожежі на фабриці компанія «Венгер» змінює свій напрямок на користь виробництва швейцарських хронометрів.
Сьогодні годинник-хронометри Wenger - це вища якість і надійність навіть в самих екстремальних умовах. Бренд довгі роки займався виробництвом спецспорядження, і мабуть це відбилося і на виробництві годиників. Всі механізми відрізняються точністю, надійністю і практичністю.
Годинники Wenger вибирають мандрівники, спортсмени та просто активні люди. Спеціальна лінія годинників включає водонепроникні багатофункціональні моделі, які здатні витримувати різні зовнішні впливи навколишнього середовища. До слова, перший в світі мандрівник, який побував на Південному полюсі - Ерік Ларсен є послом марки і вже давно оцінив надійність ціх годинників.
Крім цього Wenger випускає і інші моделі хронометрів від повсякденних до елегантних жіночих годинників. Детальніше ознайомитися з асортиментом і предбати ці чудові годинники Ви зможете у нас в магазині перейшовши за посиланням.