Годинник T-Wave від компанії Tissot — унікальна двоколірна модель, яка стане прекрасним подарунком для вашої обраниці. Ідеальне поєднання краси, елегантності. В годинник T-Wave з нержавіючої сталі з ПВД покриттям кольору рожевого золота неможливо не закохатися! Побачивши його одного разу, ви несподівано для себе зрозумієте, що це і є доленосна зустріч, а любов з першого погляду існує.

Годинник T-Wave поділиться секретами, тільки з тією, котра знайде час для справжнього пізнання. Витончений силует вражає багатогранністю та красивим поєднанням двох кольорів, які бездоганно доповнюють один одного. Це захоплююча красива гра світла та плавних класичних ліній. Витончені плавні вигини стрілок у вигляді ніжних пелюсток ідеально поєднуються з природною красою кришталево чистого перламутру, яким прикрашений циферблат. Навіть така, непримітна деталь годинника T-Wave, як заводна голівка, декорована білим агатом, який сприймається, як коштовність. Форма вушок в точності повторює вигин зап'ястя, що дозволить власниці цього розкішного та жіночого годинника відчувати почуття комфорту, кожен раз, коли він буде прикрашати її зап'ястя.

 

Годинник T-Wave від компанії Tissot — унікальна двоколірна модель, яка стане прекрасним подарунком для вашої обраниці в День Святого Валентина. Ідеальне поєднання краси, елегантності. В годинник T-Wave з нержавіючої сталі з ПВД покриттям кольору рожевого золота неможливо не закохатися! Побачивши його одного разу, ви несподівано для себе зрозумієте, що це і є доленосна зустріч, а любов з першого погляду існує.Годинник T-Wave поділиться секретами, тільки з тією, котра знайде час для справжнього пізнання. Витончений силует вражає багатогранністю та красивим поєднанням двох кольорів, які бездоганно доповнюють один одного. Це захоплююча красива гра світла та плавних класичних ліній. Витончені плавні вигини стрілок у вигляді ніжних пелюсток ідеально поєднуються з природною красою кришталево чистого перламутру, яким прикрашений циферблат. Навіть така, непримітна деталь годинника T-Wave, як заводна голівка, декорована білим агатом, який сприймається, як коштовність. Форма вушок в точності повторює вигин зап'ястя, що дозволить власниці цього розкішного та жіночого годинника відчувати почуття комфорту, кожен раз, коли він буде прикрашати її зап'ястя.