У 1999 році вже на той момент кращий годинниковий виробник Швейцарії TISSOT першим здійснив інноваційний прорив у своїй області. Даний бренд поєднав традиції свого народу і інноваційні розробки і першим створив швейцарські тактильні годинник T-TOUCH. І з цього моменту для багатьох активних і відомих особистостей, годинники TISSOT T-TOUCH, стали незамінним аксесуаром, який і зараз є іконою швейцарського годинникового мистецтва. Саме тому, даний відомий бренд, не збирається зупинятися на досягнутому, компанія рішуче налаштована, йти вперед. Створювати більш сучасні функції, суміщені з національними дизайном і традиціями.

 

T-TOUCH - лінія годинників Швейцарського виробника TISSOT, яка протягом 20 років радує шанувальників своїм сучасним дизайном і багатофункціональністю.
Ця лінія постійно вдосконалювалася, завдяки чому залишалася затребуваною на протязі 20-ти років. І в честь ювілею даний бренд випустив новий і більш досконалий екземпляр годинника TISSOT T-TOUCH Swiss Edition, що символізує готовність цього відомого бренду дивувати ще більше.
Годинники TISSOTT-TOUCH Swiss Edition створені в титановому корпусі, який декорований, насичене коричневим керамічним безелем. На додаток дизайну моделі був створений ремінець зі шкіри в відповідних відтінках. В основу дизайну лягла Швейцарська історія і традиції, саме тому він ідеально підходить під традиційне спорядження альпіністів.

Ця сучасна модель швейцарських годинників відображає кращі інноваційні технології і функції. Дана модель працює на платформі T-Touch Solar Expert 2 - це дозволяє заряджати годинник від енергії сонця. Всі функції, які є в цій моделі, максимально покривають потреби активно працюють, спортсменів і шанувальників активного відпочинку.

Окрему увагу виробник TISSOT T-TOUCH Swiss Edition, приділив додаткових елементів декору. Тильна сторона годин прикрашена національним гербом Швейцарії, який також розташований всередині пакувальної коробки на тканинній підкладці. Над циферблатом спостерігається генератор сонячної енергії в традиційному швейцарському орнаменті національного одягу альпійських пастухів.