Приготуйтеся до приємних емоцій та яскравих пригод із новою колаборацією Swatch X Peanuts. Колекція, в якій представлені культові персонажі Чарльза М. Шульца, сповнена уяви та яскравих моментів з коміксів Peanuts. Годинники з цієї лінійки неодмінно принесуть особливе задоволення шанувальникам даного американського коміксу, що здатний дійсно пробудити в дорослій людині маленьку дитину.

Комікс Peanuts, що складається з майже 18 000 сторінок, завжди був і буде поза часом. Це один із найпопулярніших коміксів всіх часів, і в той же час, один із основних символів поп-культури. В розповідях Шульца дитячі турботи перегукуються з реалізмом дорослих. Таке поєднання використовувалося, щоб надихнути ці покоління своїми улюбленими персонажами Снупі, Чарлі Брауном і Вудстоком. Кожен може ідентифікувати себе з цими персонажами або впізнати себе в одному з персонажів  веселої та смішної банди бешкетних хлопчаків. Цей фактор є величезною частиною їхньої постійної популярності та привабливості, як для дітей, так і для дорослих.

Команда Swatch насолоджувалась кожною секундою цього співробітництва: від перегляду коміксів Peanuts до створення шести дизайнів, які чудово відображають милі пустощі та характери банди. Годинник має чіткі силуети та яскраві кольори, що відповідають ДНК бренду, але саме увага до деталей виводить цю співпрацю на новий рівень. В дизайні цих яскравих годинників із фрагментами з коміксів Peanuts можна помітити такі цікаві деталі, як бейсбольна рукавичка та кетчер на стрілках FirstBase.

Скло та корпус Gent та NewGent виготовлені з біологічних матеріалів, а силіконовий ремінець на кожній моделі прикрашений логотипом Peanuts, що проглядається на петлі. Кожна модель має власний унікальний стиль. Годинники поставляються у спеціально розробленій упаковці.

Grande Bracchetto Klunk! Smak!
 First Base  Hee Hee Hee Pow Wow