Тепер, щоб зробити покупку, не потрібно шукати гаманець у сумці або кишені, більш того, вам навіть не знадобиться смартфон. Всі покупки оплатить ваш годинник!

 Годинники з функцією платіжної картки - це не міф, а реальність. Система є однією з найбезпечніших і швидких, не кажучи вже про комфорт. А ще це дуже стильно!

 Вперше годинник з кредитними картами з'явилися в Китаї в 2017 році. Розробка виявилася більш, ніж успішною і сьогодні система доступна вже в Швейцарії.

 Як це працює?

 Насправді все дуже просто. SwatchPAY використовує радіочіп NFC, який знаходиться під циферблатом годинника. Вам достатньо покласти руку біля терміналу безконтактних платежів на касі і почекати, поки чек буде оплачений. На відміну від смартфона, чіп не вимагає енергії батареї, термінал сам забезпечує весь процес, тому з SwatchPAY ви можете не переживати про те, що батарея розрядиться і ви не зможете робити покупки. Крім цього годинник SwatchPAY є водонепроникними на глибині до 30 метрів, втім, як і всі моделі Swatch. Тому в будь-яких умовах ви можете бути впевнені в роботі чіпа. Ви назавжди забудете про необхідність кожного разу брати з собою гаманець з картами або готівкою, досить надіти годинник.

Креативний директор компанії Swatch Карло Джорданетті підкреслив, що безперервні інновації є ключовою складовою компанії. А система безконтактних платежів - це справжній прорив, який назавжди змінить оплату, зробить її простіше, швидше і безпечніше.

 На сьогоднішній день всі великі національні банки Швейцарії беруть участь в SwatchPAY і вже 75% торгових точок країни мають спеціальні термінали. Тому, щоб здійснювати безконтактні платежі, досить придбати SwatchPAY і бути володарем банківської карти. Щоб активувати чіп, необхідно використовувати смартфон і спеціальний додаток, яке через пристрій Bluetooth-NFCпередаст всю необхідну інформацію. Після цього ви можете легко здійснювати платежі, використовувати смартфон більше не потрібно.

Дана система зробить платежі швидше і зручніше, просто прикладіть годинник до терміналу і покупка буде оплачена. Це найсучасніший, стильний і дійсно крутий спосіб оплати, який повністю змінить ваше уявлення про покупки!