Гібридний смарт годинник Kronaby - сучасне прочитання класики і зручність технологій

 

Для цінителів технологій і традиційного дизайну, шведський бренд Kronaby створив годинник, який поєднує  в собі шик і класику годинникового мистецтва. Годинник не тільки виглядає елегантно і престижно, він є багатофункціональним пристроєм, який може стати надзвичайно цінним для сучасної людини.

Бренд Kronaby був заснований порівняно недавно - 2017 році, при цьому компанія входить в Festina Group. Засновниками бренду є всесвітньо відома компанія Anima AB, яка вміло, комбінує мистецтво традиційного годинникової майстерності з інноваційними технічними розробками світового класу. Смарт годинник Kronaby відрізняються оригінальним скандинавським дизайном, зовні нічим не відрізняються від брендових класичних моделей, при цьому мають досить потужний функціонал.

                                             Функціонал і характеристики годинників Kronaby

 

Розумні годинники Kronaby крім вишуканого класичного дизайну і можливості вимірювання точного часу, мають широкий спектр функцій, а саме:

• Автоматична часова зона. Незалежно від того в якому часовому поясі ви знаходитесь, годинник автоматично підлаштується під місцевий час.

• Функція підрахунку вашої активності. Вона є корисною для всіх без винятку. Веде підрахунок пройдених кроків і нагадує вам, якщо ви сьогодні не достатньо активні. Кожен може самостійно встановити свій норматив.

• Функція відхилити вхідний дзвінок на телефон, яка проводиться через натискання на заводну головку, завжди буде доречною для сучасної людини.

• Особистий безшумний будильник, який працює за допомогою вібрації, дозволить вам, прокидатися не турбуючи інших в потрібний вам час.

• Головною перевагою даних смарт годинників є відсутність потреби постійно заряджати пристрій. Вбудована батарея розрахована на два роки без переривану роботу годинника, що є величезною перевагою перед звичними розумними годинниками, які вимагають підзарядки кожен день.

• Додаткова часова зона, яка буде одночасно відображатися з вашою при натисканні на заводну головку.

• Дата і таймер, є також необхідними для кожного функціями.

Крім основних функцій, годинники Kronaby мають додаткові тригерними:

• Доступ до вашого улюбленого плей листу, який дозволить вам, розслабиться.

• Пульт управління камерою, дозволить знімати відео і робити фото, віддалено керуючи камерою на вашому смартфоні.

• Функція запам'ятовування локації. Натискання кнопки Geo Tag дозволить вам грамотно складати маршрути, безпечно для себе подорожувати, досліджуючи нові місця.

• Функція знайти мій телефон, дозволить без зайвих витрат часу визначати, де знаходиться ваш телефон.

• Можливість послати рідній людині сигнал про ваше місця знаходження дозволить вам відчувати себе в безпеці 24/7.

Гібридні  смарт годинники Kronaby з'єднуються з вашим телефоном через Bluetooth, який повинен працювати на базі IOS 9 або Android 5.0 і вище. Керувати функціями дозволяє спеціальний додаток, Kronaby, у якого досить зрозуміле меню і приємний інтерфейс.Крім функціоналу годинники є водонепроникні, а їх «серце» надійно захищене корпусом з нержавіючої сталі і сапфіровим склом, що дозволить вам не розлучатися з коханим пристроєм, ні за яких обставин.

Щоб кожен зміг вибрати для себе прийнятну по дизайну модель компанія Kronaby встигла випустити чотири колекції гібридних годинників, які дозволяють кожному вибрати для себе гідний повсякденний варіант