Дорогі друзі, ми готові представити вам новий шведський годинниковий бренд - Kronaby.
Він заснований в лютому 2017 року і входить до складу Festina Group. Засновником бренду є компанія Anima AB (від творців Sony Ericsson).
Комбінуючи мистецтво традиційної годинникової майстерності з новими технічними розробками світового класу і скандинавським дизайном, Kronaby створює смарт годинники, які зовні не відрізняються від аналогових. Це «гібридні» моделі об'єднали функції аналогових і "розумних" годинників.
Годинники Kronaby - інноваційні та унікальні за своїми технічними характеристиками моделі з традиційним класичним дизайном, в основу яких закладено Human Technology - «людська технологія». Вона дозволяє сконцентруватися на головному і не пропустити те, що дійсно важливо.
Годинники Kronaby за допомогою Bluetooth з'єднуються зі смартфоном на базі IOS 9 або Android 5.0 і вище, а додаток Kronaby допомагає користувачеві покроково встановити необхідні параметри.
На відміну від інших «розумних годинників», годинник не потрібно щодня заряджати! Вони можуть функціонувати в автономному режимі до двох років.
З годинником Kronaby ви зможете вирішити які з вхідних дзвінків і повідомлень для вас є важливими і зосередитися на більш важливих завданнях.
Kronaby - інноваційні технології в годинній індустрії, створені для вашого комфорту.