В 1999 році відомим годинниковим брендом Frederique Constant був представлений найперший годинник Highlife. Культовий дизайн, створений ще в ХХI столітті отримав нове життя з новою колекцією, яка примітна рішуче сучасними вигинами. Це надихнуло на створення чарівної колекції для жінок. Колекція HIGHLIFE LADIES чудово пасує витонченим, сучасним та харизматичним жінкам різного віку, котрі піклуються про свій імідж.

Годинники Frederique Constant оснащені фірмовим браслетом Highlife, інтегрованим в корпус, за потреби його можна замінити. Корпуси годинників Highlife Ladies мають діаметр 34 мм та виконані з якісних та міцних матеріалів.

Вбудований змінний браслет ؅— візитна картка годинника Highlife. Перша ланка утримує невидиму вбудовану систему заміни браслета, що дозволяє легко зробити його заміну, не вдаючись до використання спеціальних інструментів. До кожної з моделей пропонуються сталеві браслети та каучукові ремінці.

Всі моделі колекції Highlife мають циферблати з однаковим декором, що виконаний у вигляді земної кулі. Він символізує Землю, гармонію та досконалість. Його можна вважати символом нового покоління, що поділяє той самий ідеал порятунку планети, стійкого та розумного способу життя. В новій колекції Highlife скло з сапфіру на циферблатах має двостороннє покриття антивідблиску.