Frederiqe Constant підтримав Швейцарську лігу проти раку, присвячуючи нову серію годинників

В усьому світі щорічно, в жовтні здійснюється інформаційне повідомлення про проблему раку грудей і можливості побороти цю недугу. Всі великі міжнародні благодійні фонди та організації не просто інформують населення, але і регулярно проводять заходи, які дозволяють підтримати, тих, хто зіткнувся з цією недугою. При цьому здійснюється збір коштів для досліджень в області онкологічних захворювань.
Компанія Frederiqe Constant регулярно бере активну участь в заходах такого плану. В цьому році компанія представила нову жіночу серію годинників Pink Ribbon. Годинники присвячені організації, яка несе світу користь, здійснюючи прогрес в дослідженнях в боротьбі з раком грудей. Серія складається з наступних моделей: Labies Automatic, Classics Labies і Quartz Carree Labies Pink. Кожна модель має однаковий рожевий ремінець - цей колір символізує взаємну підтримку людей, які щодня ведуть боротьбу з раком.
Бренд не просто підтримав, але і створив благодійну акцію - 10% кожної проданої моделі годинників буде перераховуватися для боротьби з раком грудей.