Майже півстоліття тому швейцарська годинникова компанія Edox випустила легендарний годинник SkyDiver — міцний годинник, розроблений для елітного загону десантників. Тепер, із випуском SkyDiver Neptunian, Edox надає своїм класичним годинникам 1973 абсолютно сучасний вигляд, зберігаючи вірність своїй історичній спадщині.

SkyDiver Neptunian завдяки міцному та довговічному корпусу з нержавіючої сталі має неймовірну водонепроникність на глибині до 1000 м і здатний витримувати не тільки тиск під водою, але й захистити годинник на поверхні. Сапфірове скло товщиною 3 мм захищає циферблат, який виконаний в класичному стилі та обрамлений керамічним безелем. На задню кришку корпусу, нанесено яскраве гравіювання із зображенням давньоримського бога моря, Нептуна.

Завдяки тому, що на стрілках та індексах годинника SkyDiver Neptunian нанесено інноваційне покриття SuperLuminova X1 у вас не виникне труднощів зі зчитуванням інформації з циферблату, ні в темний час доби, ні під водою. Гелієвий спусковий клапан, вбудований в автоматичний механізм SkyDiver Neptunian з 42-годинним запасом ходу, не пропустить жодної секунди, навіть після того, як ви опинитеся глибоко під водою.

SkyDiver Neptunian – це не тільки природна еволюція позачасової класики, але й ще один яскравий додаток до сімейства годинників Edox Water Champions.

Edox Skydiver Neptunian 80120 3NCA BUIDN Edox Skydiver Neptunian 80120 3NCA NIN Edox Skydiver Neptunian 80120 37RNNCA NIR
Edox Skydiver Neptunian 80120 3NM ODN Edox Skydiver Neptunian 80120 3NM VDN Edox Skydiver Neptunian 80120 3NM BUIDN