Щорічно відомий виробник годинників Festina випускає нові колекції хронографів - годиників, які користуються попитом не тільки в спорті, але і як елітний аксесуар. У цьому році під брендом Festina була випущена колекція в традиційному велосипедному дизайні, серед якої було вісім моделей зі сталевими браслетами, вісім з гумовими ремінцями, а також дві лімітовані.
Цьогорічний випуск відрізняється лицьовою панеллю шестикутної форми і дизайнерським натхненням на велосипедну їзду. Заводна головка виконана в ідеальній гармонії кольору з циферблатом і стрілками. Корпус цього годинника має діаметр 44 мм і віполнен з нержавіючої сталі, а скло зроблене з загартованого мінерального кристала, що забезпечує водонепроникність 100 м.
Для тих, хто хоче виділитися, Festina представляє дві моделі лімітованого випуску з більш високими технічними характеристиками. На додаток до характеристик, обидва зразки мають ексклюзивну обробку: чорну з рожевим доповненням в деталях і в обробці синього кольору. Годинники лімітованого випуску представлені в подарунковій упаковці, яка включає в себе додатковий гумовий ремінець і інструмент для легкої заміни ремінця.