Датська марка BERING відома у всьому світі завдяки високоякісним годинникам і ювелірним виробам. З 2011 вона пристрасно прагне захищати білих ведмедів і їх середовище. Марка BERING виводить на ринок творіння LIMITED EDITION, і з кожного проданого годинника жертвує 15 доларів США організації із захисту тварин «Білі ведмеді». На сьогоднішній день BERING пожертвував суму в 250 000 доларів.
Компанія вдячна всім своїм партнерам по всьому світу за підтримку, завдяки якій вона стала успішною. Сума в розмірі $ 28624, виручена від продажу годинників RED MESH, була передана Polar Bears International засновником і власником BERING TIME Майклом Віттом Йохансеном.

Кошти, які повністю підуть на проект PBI «Материнське лігво» і допоможуть дослідити і захищати білих ведмедів - матерів і їхніх нащадків у Норвегії та на Алясці.
Polar Bears International - єдина некомерційна організація, що займається виключно захистом білих ведмедів і їх місця існування. Вона була заснована в 1992 році, її місія полягає в збереженні білих ведмедів і морського льоду, від якого вони залежать.
 «Страсна прихильність BERING TIME до захисту білих ведмедів невимовна», - каже Кріста Райт, керуючий директор PBI. «Ми більш ніж вдячні за цю щедру допомогу і підтримку».
Той факт, що благодійні годинники добре продаються, має кілька причин: червоний колір унікальним чином поєднує в собі елегантність і екстравагантність. Використання високоякісних матеріалів, таких як високотехнологічна кераміка, нержавіюча сталь і сапфірове скло, забезпечує високу опірність, стійкість до подряпин і візуальні відблиски.
Червоний ремінець ідеально поєднується із зовнішнім виглядом годинника. Red виявився бестселером для годинників і ювелірної колекції BERING TIME в цілому.
Проект триває, і нова благодійна колекція буде представлена ​​найближчим часом.