На провідний в світі велогонці «Tour de France» жовтий колір символізує лідерство. Лідеру Тура по завершенню кожного етапу вручається the Maillot Jaune, і він носить його з гордістю, як знак честі, оскільки кожен велосипедист, який бере участь в Турі хоче носити його як можна частіше. Жовта майка не тільки представляє лідера, але і є мотивацією для інших учасників.

В цьому році жовта майка Tour de France святкує своє 100-річчя, а Tissot відзначає цю подію з випуском спеціального Chrono XL Tour de France Special Edition 2019. Цей трикомпонентний кварцовий хронограф з двома додатковими циферблатами в яскраво-жовтому кольорі Tour de France, що контрастують з чорним в іншій частині циферблата, поставляється з двома шкіряними ремінцями, один повністю чорний, а інший прикрашений культовими жовтими майками з історії цієї знаменитої гонки.

45-міліметровий корпус Chrono XL Tour de France виконаний в сірому PVD, а на задній кришці вигравіруваний логотип Tour de France.

Tissot є офіційним хронометристом Tour de France, і цей спеціальний хронограф відзначає це партнерство, цю гонку і перевагу кожного спортсмена, який брав участь в Tour de France.

Найбільші велосипедисти світу носили the Maillot Jaune, а спеціальні випуски Chrono XL Tour de France вшанували їх всіх. Від легендарних велосипедистів до сьогоднішніх героїв, ці гонщики представляють прихильність, конкурентоспроможність і драйв гонщиків в Tour de France.