Дорогі друзі! Поспішаємо вам представити годинники бренду Louis Erard - один з не звичайних годинникових брендів світу. Марка Louis Erard була заснована в 1929 році Луї Ерардом в невеликому швейцарському місті Ла-Шо-де-Фон, який знаходитися на заході Швейцарії. Особливістю цього бренду є класичний лаконічний стиль, висока якість і прийнятна ціна.
Сам Луї Ерардон народився в сім'ї потомствених годинникарів, тому його майбутнє було вирішено. Перед тим, як Луї Ерардон відкрив свою майстерню, а потім і компанію, він довго навчався часовій майстерності в спеціальних школах. І саме тоді він зрозумів, що обрана ним професія - це не тільки вид заробітку, але і його пристрасть, покликання, справжня справа.


Компанія Louis Erard швидко стала сімейним бізнесом : в 1945 році до неї приєдналися сини Луї Ерардона - Рене і Жан-Луї. У 1956 році компанія Louis Erard отримала право виготовляти власні механізми і використовувати власне клеймо.
На сьогоднішній день компанія поступово набирає обертів. За останні пару років було випущено кілька досить успішних колекцій, які користуються популярністю у представників ділового світу.


Майстри Louis Erard працюють виключно з механікою і дуже важливо, що вони не тільки встановлюють такі надійні швейцарські механізми інших компаній, як ETA і Dubois Depraz, а й здійснюють фінальне доопрацювання, а також оснащують їх додатковими складними конструкціями - такими, наприклад, як місячний календар.

Перейти на сторінку бренду Louis Erard