Нещодавно вийшла новинка Highlife Worldtimer Manufacture від бренду Frederique Constant, що представлена, як краще рішення в класі Worldtimer. Модель має ідеальні характеристики та співвідношення якість-ціна.
Годинник випускається у сталевому корпусі із виразним циферблатом в 41 мм, на якому вишукано вигравірувана земна куля. Годинник із функцією світового часу є ідеальним рішенням для любителів подорожувати та для тих, хто співпрацює з різними країнами.
Модель оснащена спеціальним диском із назвами 24 міст, що дозволяє з легкістю визначати світовий час. Диск має дві зони: світлу та темно-синю, які визначають час доби. Також годинник відрізняється наявністю покажчика дати з шестигодинним режимом. Управління всіма існуючими функціями можливо здійснювати за допомогою заводної головки.
Механізм FC-718 має запас ходу на 38 годин, автоматичним заводом і є перлиною в колекції з тридцяти калібрів розроблених фахівцями компанії. Спостерігати роботу механізму можна через прозору задню стінку корпусу. Модель також відрізняється водонепроникністю до 50 м.