Swatch повернувся до своїх витоків, успішно поєднуючи їх з інноваційним матеріалом — біокерамікою.

Найперший розділ в біоінноваційній історії компанії Swatch датований 1984 роком, що став для всіх неймовірно важливим. На той момент були зроблені перші кроки на шляху до інновацій. Це був рік запуску «Пурпурного дощу» з «Принца» та появи на світ відеогри «Тетрис». Не кажучи вже про те, що в цьому ж році компанія Swatch увійшла до Книги рекордів Гіннеса зі створення величезного годинника вагою 13 тонн і 162 метри, що був відкритий для публіки в штаб-квартирі Commerz bank у Франкфурті. Це також перша річниця бренду, з моменту заснування якої почалася революція у світі годинників.

Час безцінний — це матерія, що може перетворити ваші думки на реальність. Swatch розуміючи це залишає свій слід у світі інновацій і самовираження, що проглядається в його останній колекції 1984 Reloaded. У пошуках натхнення бренд повертається до своїх витоків і поєднує в собі ті самі легендарні, а також оригінальні дизайни, які були в тренді в 1984 і вдало поєднує їх з новим досягненням в області молекулярних матеріалів, а саме біокераміки. Унікальне поєднання кераміки та біопластику на основі касторової олії забезпечує легкий, міцний матеріал, стійкий до подряпин і приємний на дотик.

Якщо говорити про деталі, які були присутні в моделях 1984 року, то вони й у 2021 залишаються неймовірно актуальними. П'ять моделей, які є сучасними репліками перших видатних моделей Swatch, сміливо висловлюють свободу, веселощі та безтурботність того часу.

Попри всі невдачі та успіхи моди вісімдесятих, віяння того часу з новою силою ожили і в сучасному світі. Моделі New Gent і Gent виконані в палітрі найбільш знакових кольорів десятиліття, таких як жовтий, червоний, чорний, сірий та білий — вони чудово поєднуються з потужною монохромною графікою на циферблаті. Однак справжнє оновлення моделей Reloaded 1984 року відбилося в корпусі з біокераміки, а також на ремінці та застібці, зроблених із матеріалів біологічного походження.

Swatch Whi_mem M Swatch Rouge & Noir Swatch Bla_div
Swatch Yel_race Swatch Gre_mem L Swatch Back To 1984 Special Set